Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Intresserad av att bli kund?

Klicka här och fyll i formuläret!

Personlig assistans med våra kunders bästa

År 1994 kom LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) för att bland annat genom personlig assistans, kunna ge människor med svåra funktionsnedsättningar en laglig och individuell rättighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet.

Vi svarar upp till intentionerna i LSS och vill att du själv ska ha makten över ditt eget liv. Väljer du P.ass.FORM AB som din assistansanordnare tar vi hand om och ansvarar för rekrytering, schemaläggning, arbetsledning, administration, utbildning och annat som hör till arbetsgivarens roll. Du kan också själv ta den rollen om du önskar. Det är inga problem - Du väljer! Du får naturligtvis utbildning av oss innan!

Om du har speciella önskemål när det gäller personlig assistans är det vår uppgift att försöka hitta vägar för att tillgodose även detta. Hos oss får du också, om behov finnes, en kontaktperson som bildar länk med resten av personalgruppen och är en garanti för att allt utförs, som du vill ha det utfört.

Vi tror på kreativa lösningar inom personlig assistans som resulterar i det bästa för dig som kund. Vår roll är att ge dig den hjälp, stimulans och det stöd du behöver. Tillsammans ska vi göra din vardag möjlig!

Bli kund

Är du intresserad av att bli kund?

Klicka här