Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Intresserad av att bli kund?

Klicka här och fyll i formuläret!

Anhörig

Som anhörig till den som behöver personlig assistans är du ofta ett livsviktigt stöd. Vi ger dig verktyg att själv ta kontrollen över er situation, hela tiden med ditt eget team vid din sida.

Anhörig till vuxen kund

Som anhörig till den som behöver personlig assistans är du ofta ett livsviktigt stöd. Vi vet att du många gånger har en tuff situation. Det är därför vårt ansvar att se till att allt som har med asistansen att göra fungerar utan problem. Om du arbetar som assistent åt din anhörige är du själv med och bestämmer över villkoren. Vi vill underlätta för dig så att de ljusa stunderna i livet blir ännu fler.

Anhörig till barn med behov av assistans

Du som förälder är den som känner ditt barn allra bäst. Vi anordnar därför den personliga assistansen enligt dina önskemål. Bland annat är du med och bestämmer vem som ska jobba, vilka löner som ska gälla och vilka utbildningar assistenterna ska gå. Oavsett om du väljer att själv arbeta som personlig assistent till ditt barn eller inte så kan du alltid vara trygg i att hos oss är du och ditt barn i centrum. Att varje barns situation är unikt är självklart för oss.

Bli kund

Är du intresserad av att bli kund?

Klicka här