Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Intresserad av att bli kund?

Klicka här och fyll i formuläret!

Hur gör jag för att P.ass.FORM ska bli min assistanssamordnare?

Är du nyfiken på att få reda på vad vi kan erbjuda just dig, så kontakta oss gärna. Det gäller oavsett om du ännu inte ansökt om personlig assistans, om du ska välja assistansanordnare för första gången eller om du funderar på att byta till oss.

Ett personligt möte

När du kontaktar oss bokar vi in en tid för ett möte där vi träffas i lugn och ro. Du berättar om vilka önskemål och förväntningar du har kring din assistans. Vi berättar mer om vår service och vad vi kan hjälpa dig med. Efter mötet kommer du få ett förslag på hur vi kan utforma din assistans utifrån det det som kommit fram under vårat samtal.

Du beslutar

Självklart är det du som fattar beslutet. Om du betämmer dig för att anlita oss tar vi över ansvaret för assistansen från det datum du vill och som passar dig.

Hur fungerar det sedan?

P.ass.FORM AB tar hand om allt som rör din assistans enligt dina önskemål:

Vi kommer att ansvara för att din assistentgrupp fungerar och rekrytera rätt assistenter åt dig eller tillsammans med dig.

Vi sköter alla ekonomi-, arbetsmiljö och personalfrågor åt dig och ser till att administrationen fungerar.

Bli kund

Är du intresserad av att bli kund?

Klicka här